Renginiai

KALĖDINĖ ŠVENTĖ 2021 „DAINORĖLIUOSE“

Gruodžio 21 - 22 d. darželyje-mokykloje  vyko Kalėdinė šventė. Vaikai džiugino Kalėdų Senelį  dainomis, eilėraščiais, šokiais, vaidino savo sukurtuose spektakliuose, o  Kalėdų Senelis visiems  išdalino dovanėles.  Žėrinti Kalėdų eglutė, puošnūs karnavaliniai vaikučių rūbai, linksma muzika ir žaidimai teikė džiaugsmą ugdytiniams. Norisi tikėti, kad visi vaikai ne tik patyrė gerų emocijų, padovanojo vieni kitiems šypsenas, bet ir sukurtą kalėdinę dvasią parsinešė ir į namus.




Ankstesni įrašai


Vieną tamsų rūškanotą trečiadienio rytą uždegti vaikų žibintai rodė kelią į salę, kur visi 1-4 klasių mokinukai, viena klasė po kitos, žiūrėjo šešėlių teatro spektakliuką apie Berniuką ir Dievo dovanotą širdelę, giedojo giesmeles ir trumpai susimąstė apie advento ir  šventų Kalėdų prasmę.

Lietuvos Nacionalinis operos ir baleto teatras rugsėjo 14 d., 15 val. pakvietė 4 klasės mokinius  į tokį renginį:

Rugsėjo 2 dieną Astridos Lindgren knygų personažai Pepė Ilgakojinė ir Karlsonas atvyko į ,,Dainorėlių“ darželį su lagaminu, kuriame buvo įvairių užduočių.

Mūsų mokyklos 2-4 klasių mokinukai laukdami Šv. Kaledų savo klases papuošė gražiomis prakartėlėmis. Visas figūrėles darė savo rankomis, reikėjo daug kantrybės, žinių, menininko polėkio ir vaikiško nuoširdumo. 

Ikimokyklinio ugdymo vaikučiai ,,Saulutės" gr., ,,Varpelio" gr., ,,Drugelio“ gr. ir priešmokyklinė  ,,Žiogelio“ gr. šventė Žibintų šventę.