Renginiai

ADVENTO RYTMETIS

Vieną tamsų rūškanotą trečiadienio rytą uždegti vaikų žibintai rodė kelią į salę, kur visi 1-4 klasių mokinukai, viena klasė po kitos, žiūrėjo šešėlių teatro spektakliuką apie Berniuką ir Dievo dovanotą širdelę, giedojo giesmeles ir trumpai susimąstė apie advento ir  šventų Kalėdų prasmę. Puikiai spektaklyje vaidino ketvirtokai Nemunas, Antanas ir Elzė, vaikus paruošė tikybos mokytoja Eglė, o talkino mokytojos Aušra ir Saulė.

Prasmingo advento ir džiugių Šventų Kalėdų!




Ankstesni įrašai


Lietuvos Nacionalinis operos ir baleto teatras rugsėjo 14 d., 15 val. pakvietė 4 klasės mokinius  į tokį renginį:

Rugsėjo 2 dieną Astridos Lindgren knygų personažai Pepė Ilgakojinė ir Karlsonas atvyko į ,,Dainorėlių“ darželį su lagaminu, kuriame buvo įvairių užduočių.

Mūsų mokyklos 2-4 klasių mokinukai laukdami Šv. Kaledų savo klases papuošė gražiomis prakartėlėmis. Visas figūrėles darė savo rankomis, reikėjo daug kantrybės, žinių, menininko polėkio ir vaikiško nuoširdumo. 

Ikimokyklinio ugdymo vaikučiai ,,Saulutės" gr., ,,Varpelio" gr., ,,Drugelio“ gr. ir priešmokyklinė  ,,Žiogelio“ gr. šventė Žibintų šventę. 

M. Mažvydo bibliotekoje, pradedančioje įgyvendinti tarptautine patirtimi paremtą ankstyvojo skaitymo skatinimo projektą „Knygų startas“, kurio globėja yra pirmoji šalies ponia.