Aktualijos

Baigiamieji vaikų muzikiniai renginiai

Visą gegužės mėnesį mūsų įstaigoje vyko muzikiniai renginiai: koncertai, šeimos šventės, išleistuvės. Ikimokyklinukai ir mokiniai drauge su auklėtojomis, mokytojomis ir meninio ugdymo pedagogais susirinkusią bendruomenę džiugino puikiais ir kūrybiškais renginiais. 




Ankstesni įrašai


3 klasės mokiniai (mokytoja Renata Viržintienė) lankėsi gyvūnų prieglaudoje. Iš Kaziuko mugės metu paaukotų pinigų, vaikai kartu su tėveliais vežė gyvūnams lauktuvių.

Dainorėliuose vyko Jurginių viktorina 1-4 klasių mokiniams. Mokiniai, susiskirstę į komandas, atliko įvairias kūrybines-patyrimines užduotis, kurias paruošė anglų kalbos mokytoja Audra Uselienė kartu su savo „pagalbininkais“ anglų kalbos būrelio nariais. Viktoriną vedė Kornelija (4 kl.), Adelė (3 kl.) ir pirmokas Jurgis. Kviečiame susipažinti su smagios viktorinos akimirkomis.

Balandžio 16 d. prasidėjo nacionalinis mokinių pasiekimų patikrinimas (NMPP). NMPP paskirtis – suteikti švietimo dalyviams grįžtamojo ryšio informacijos apie mokinių mokymosi rezultatus. Kviečiame susipažinti su pasiekimų tikrinimo tvarkaraščiu.

Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje mūsų trečios klasės mokiniai (mokytoja Renata Viržintienė) dalyvavo susitikime su poete Violeta Palčinskaite.

Mūsų 3 klasės mokinė Ūla Kazakevičė ir 4 klasės mokinė Kornelija Žitkevičiūtė buvo apdovanotos padėkos raštais už dalyvavimą Vilniaus miesto 3-4 klasių mokinių anglų kalbos olimpiadoje.