Aktualijos

Dalyvavome Vilniaus miesto anglų kalbos olimpiadoje

Mūsų 3 klasės mokinė Ūla Kazakevičė ir 4 klasės mokinė Kornelija Žitkevičiūtė buvo apdovanotos padėkos raštais už dalyvavimą Vilniaus miesto 3-4 klasių mokinių anglų kalbos olimpiadoje.




Ankstesni įrašai


Kovo 21 d. priešmokyklinės „Drugelių“ grupės vaikai drauge su auklėtoja Asta Aleksiene lankėsi Valdovų rūmuose ir stebėjo spektaklį „Gedimino sapnas“. Po spektaklio vaikai turėjo galimybė patys pabūti aktoriais ir kūrėjais. O kovo 30 d. visi drauge vyko į Saugaus eismo mokyklą, kurioje dalyvavo Saugaus eismo" ir Sveikos gyvensenos" edukacinėse pamokose.

Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų paramą, kurią skyrėte, pervesdami 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio  2017 metais į paramos – labdaros fondą „Dainorėlių vaikai”. Kviečiame ir šiemet Vilniaus darželiui/mokyklai Dainorėliai” skirti iki 2 proc.

Priešmokyklinės „Drugelių“ grupės vaikai dalyvavo Nacionalinėje M. K. Čiurlionio menų mokykloje vykusiame renginyje „Kelionė po muzikos pasaulį“. M. K. Čiurlionio menų mokyklos „Šokio teatre“ vaikai susipažino su muzikos instrumentais, išgirdo jų skambesį. Vaikučiai vyko drauge su auklėtoja Asta Aleksiene ir meninio ugdymo pedagoge Fausta Kučinskiene.

Kūrybiškai minėdami Lietuvos valstybingumo atkūrimo 100-metį, drauge kuriame nuotaikingą ir prasmingą projektą. Kviečiame susipažinti su puikiomis auklėtojų ir vaikų veiklomis, kurias vizualizavo dailės mokytoja Inga Dambrauskienė (projektas tęsiasi, bus pildoma).

Vilniaus mieste sergamumas gripu ir viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis viršijo epidemijos slenkstį. Mūsų darželyje-mokykloje sergamumas šiuo metu yra 15 procentų, todėl ugdymo proceso nestabdysime ir tęsime ugdymą. Kviečiame susipažinti su aktualia informacija.