Projektinė veikla

DALYVAVIMAS PARODOJE „MŪSŲ ŠVENTINĖ EGLUTĖ“

„Saulutės“ ir „Žiogelio“ grupės ugdytiniai dalyvavo respublikinėje ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų vaikų, tėvų ir pedagogų kūrybinių darbų parodoje „Mūsų šventinė eglutė“, kurią organizavo Kėdainių lopšelis–darželis ,,Vyturėlis”. Mokytojos Dalia ir Karolina, stiprindamos pasidalytąją lyderystę, bendradarbiavo ir kartu su vaikais sukūrė eglutes. Kadangi parodos siekis yra puoselėti ekologinę kultūrą vadovaujantis ekologiškumo principais „tausok, rūšiuok ir panaudok dar kartą“, mokytojos su vaikais sukūrė eglutes iš antrinių žaliavų. Vaikai buvo ugdomi ekologinio sąmoningumo, tobulino kūrybinius bei bendradarbiavimo įgūdžius.




Ankstesni įrašai


„Žiogelio“ grupės ugdytiniai, kartu su savo šeimos nariais, kepė meduolius ir skubėjo į darželį, kur su draugais puošė juos, kūrė iš popieriaus, lipdė iš sūrios tešlos ir dalyvavo Respublikinio ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų, tėvų ir mokytojų STEAM projekte  „Kalėdinis meduolis“, kurį organizavo Kėdainių r. Vilainių mokykla-darželis „Obelėlė“

„Žiogelio“ ir „Saulutės“ grupių ugdytiniai kūrė savo stebuklingus Kalėdinius nykštukus ir dalyvavo respublikinio ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo įstaigų STEAM projekte – virtualioje parodoje „NYKŠTUKŲ KALĖDOS“. 

Mokytoja Almonė Rakauskienė inicijavo ir vykdė ilgalaikę meninę edukacinę veiklą  pagal N. Lapinskienės muzikinę pasaką „Turgaus šventė“.

Vilniaus darželio-mokyklos „Dainorėliai“ ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse spalio 29 dieną buvo minima moliūgų diena bei helovinas.

Vilniaus darželio – mokyklos ,,Dainorėliai“ bendruomenė 2021 metais vykdo metinį projektą „Smalsuolių pasaulis“. Vienas iš projekto veiklų tikslų – gamtinis pažinimas, gamtinės medžiagos rinkimas ir jos kūrybingas naudojimas kuriant koliažus, mozaikas.