Projektinė veikla

DALYVAVIMAS PROJEKTE „NYKŠTUKŲ KALĖDOS“

„Žiogelio“ ir „Saulutės“ grupių ugdytiniai tiki nykštukais ir jų stebuklais. Todėl padedant mokytojoms Violetai, Daliai ir Dianai ugdytiniai kūrė savo stebuklingus Kalėdinius nykštukus ir dalyvavo respublikinio ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo įstaigų STEAM projekte – virtualioje parodoje „NYKŠTUKŲ KALĖDOS!“. Projektą organizavo Kauno lopšelis – darželis „Ežiukas“. Tikslas - pasitelkiant STEAM veiklas, ugdyti vaikų kūrybiškumą, skatinti pažintinius gebėjimus, kuriant nykštukų Kalėdas.

 

„Žiogelio“ grupės Nykštukų kūrimo vaizdo įrašas šioje nuorodoje: https://youtu.be/T7Z30B42qFw 




Ankstesni įrašai


Mokytoja Almonė Rakauskienė inicijavo ir vykdė ilgalaikę meninę edukacinę veiklą  pagal N. Lapinskienės muzikinę pasaką „Turgaus šventė“.

Vilniaus darželio-mokyklos „Dainorėliai“ ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse spalio 29 dieną buvo minima moliūgų diena bei helovinas.

Vilniaus darželio – mokyklos ,,Dainorėliai“ bendruomenė 2021 metais vykdo metinį projektą „Smalsuolių pasaulis“. Vienas iš projekto veiklų tikslų – gamtinis pažinimas, gamtinės medžiagos rinkimas ir jos kūrybingas naudojimas kuriant koliažus, mozaikas.

2021 m. spalio 1 dieną „Dainorėliai“ tradiciškai paminėjo Tarptautinę muzikos dieną.