FORTEPIJONO IR FLEITOS KONCERTAS

FORTEPIJONO IR FLEITOS KONCERTAS

Puikius muzikinius gebėjimus pademonstravo „Dainorėlių“ d/m fleitos mokytojos Faustos Kučinskienės, fortepijono mokytojos Jekaterinos Bieliauskienės antrų ir trečių  klasių mokiniai. Sudarydami galimybę mokyklos draugams  ir savo šeimai   pasiklausyti muzikos.

 




Ankstesni įrašai


Jau antrus metus iš eilės mūsų mokyklos dainorėliai dalyvauja respublikiniame krikščioniškosios muzikos festivalyje – konkurse „Meilės giesmės”. Šiemet jame giedojo 1-2 klasių mokiniai. 

Balandžio 28 d. „Dainorėlių“ ketvirtokių komanda – Unė Kopūstaitė, Gabrielė Garbauskaitė, Liepa Pažūsytė ir Ūla Taluntytė dalyvavo Vilniaus m. viktorinoje ‚,Esu katalikas“. Vadovė - tikybos mokytoja Eglė Ivanauskienė. Džiaugiamės šia išvyka. Laukiame rezultatų....

Kasmet per anglų kalbos pamokas 2-3 klasių mokiniai kartu su mokytoja Audra Useliene vykdo projektą, skirtą spaudos atgavimo, kalbos, knygos dienai.

Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos salėje balandžio 29 d. vyko jaunųjų pianistų šiuolaikinės muzikos festivalis ,,Nauji garsai“. 

Nors visi žinome legendą, o kai kas iš mūsų lankėsi picerijoje ,,Jurgis ir drakonas", tačiau ne visi žinom kokios Jurginių šventimo tradicijos iki šių dienų yra išlikę Anglijoje ir Lietuvoje? Per anglų kalbos pamokas, skirtas švento Jurgio dienai, 2-4 klasių d/m ,,Dainorėlių" pradinukams buvo svarbiausia išsiaiškinti, kodėl balandžio 23-ioji tokia ypatinga anglams.