FESTIVALYJE „MUZIKA – VAIZDUOJAMASIS GARSŲ PASAULIS“

FESTIVALYJE „MUZIKA – VAIZDUOJAMASIS GARSŲ PASAULIS“

Sveikiname „Dainorėlių d/m priešmokyklinukus Ugnių Mankauską, Raigardą Vitą, 3 klasės mokinį Gabrielių Nakutį, jų mokytojas F. Kučinskienę ir D. Žitkevičienę, 2022 m. gegužės 2 d. dalyvavus XIV Tarptautinės programinės pjesės festivalyje „Muzika – vaizduojamasis garsų pasaulis“ Vilniaus Grigiškių meno mokykloje.  




Ankstesni įrašai


Balandžio 25 dieną, Lietuvos Nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, švenčianti asmeninės bibliotekos savaitę, pakvietė 3 klasės mokinius susitikti su knygų vaikams ir suaugusiems autoriumi, gamtininku S. Paltanavičiumi. Rašytojas vaikams papasakojo apie savo pirmąjį apsilankymą bibliotekoje, knygyne, asmeninę biblioteką. Diskutavo su mokiniais apie knygų skaitymo reikšmę žmogaus gyvenime.

„Žiogelio“ ikimokyklinio ugdymo grupė kartu su  studijos „Spalvų juokas“ menininke Alma, vasario 25 d. dalyvavo kūrybinėje  STEAM veikloje. Jos metu vaikai kūrė Užgavėnių kaukes.

Siekiant paminėti Šv. Agotos dieną, bendradarbiaudami „Saulutės“ ir „Drugelių“ grupių ugdytiniai kartu su mokytojomis Karolina  ir Marija įvykdė STEAM veiklą - „Duonelės kelias“ .

Sausio 25 d. visa darželio-mokyklos „Dainorėliai“ bendruomenė šventė 699-ąjį mūsų mylimo Vilniaus miesto gimtadienį.

Sausio 6 d. „Saulutės“ ir „Žiogelio“ grupėse buvo paminėta Trijų Karalių šventė. Mokytojos Karolina Kudriavcevaitė ir Dalia Butkienė, puoselėdamos pasidalytąją lyderystę, bendradarbiavo ir suorganizavo lėlių teatrą, kurio metu ugdytinius aplankė Trys karaliai.