Renginiai

Rugsėjo 1-osios dienos šventės akimirkos Dainorėliuose

Rugsėjo 1-osios dienos skambutis sukvietė mūsų bendruomenę į gražią šventę. Klasėse ir grupėse vėl kyla šurmulys, džiaugsmas ir vaikų juokas!  Šventė prasidėjo muzikiniais vaikučių ir pedagogų sveikinimais. Puikiai nusiteikę, ketvirtokai lydėjo pirmokus į šaunų kitų mokinių būrį. Visi šventiškai nusiteikę keliavo į Šv. Apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčią, kurioje vyko Šv. Mišios už bendruomenę.




Ankstesni įrašai


Vasarą vaikai patyrė daug smagių įspūdžių ir įsitraukė į smagias ir aktyvias veiklas! Vaikai drauge su auklėtojomis gilinosi į vandens ir smėlio paslaptis. Vaikai stebėjo eksperimentus su vandeniu ir smėliu, praktiškai aiškinosi vandens ir smėlio savybes, sužinojo apie vandens svarbą žmogui ir aplinkai. Gilindamiesi į vandens telkinių ypatumus, susipažino su vandens gyvūnais ir augalais, kuriuos kūrybiškai, naudodami įvairias technikas, perteikė piešiniuose. Vaikų piešiniai „Vandenyno pasaulis“ papildė vaikų žaidimų ir poilsio erdvę mūsų įstaigos kieme, siekiant patirtus įspūdžius perkelti į kūrybišką žaidimą. 

Atėjus vasarai, Dainorėliuose vaikų laukia dar daugiau šaunių ir įdomių veiklų bei išvykų. Džiugiai paminėta Tarptautinė Vaikų gynimo diena, kuri apjungė visus darželio vaikus bendrai veiklai ir pramogoms. Auklėtojų, Kristinos Draugelytės bei Astos Aleksienės, suorganizuotos smagios išvykos: „Varpelio“ grupės vaikai buvo išvykę į Vaidilos teatrą, kuriame stebėjo spektaklį „Iš bitučių gyvenimo“, o „Drugelio“ grupės vaikai, drauge su tėveliais, apsilankė Riešės žirgyne. Tikimės šiltesnio oro ir dar daugiau pramogų!

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje įvyko priešmokyklinės „Žiogelio“ grupės išleistuvės. Vaikai, drauge su tėveliais, bendruomenei padovanojo nuostabų muzikinį spektaklį „Švelnukų šalyje“. Po spektaklio pramogos buvo pratęstos bendruomenės edukacijos centre – „Miesto Laboratorijoje“, Sapiegų parke. Vaikai su tėveliais nuoširdžiai dėkojo už puikius pažinimo ir tobulėjimo metus „Dainorėliuose“.

Vilniaus įgulos karininkų ramovėje įvyko ketvirtos klasės mokinių išleistuvės. Mokytojai ir tėveliai išvydo nuostabų vaikų spektaklį „Eglė žalčių karalienė“. Išlydėdama vaikus, ketvirtos klasės auklėtoja Alvyda Bernotė, siuntė geriausius linkėjimus vaikams ir prisiminė puikius kartu praleistus metus. Tuo tarpu trečios klasės auklėtojos Linos Patašienės mokiniai išeinantiems ketvirtokams linkėjo gero kelio ir dovanojo angelus. Po spektaklio visi žiūrėjo meninį filmą apie ketvirtokus ir smagiai bendraudami atsisveikino su mokykla. 

Visą gegužės mėnesį mūsų meninio ugdymo pedagogai koncertavo drauge su vaikais. Klausėmės puikių Saulės Dirsienės, Aušros Simutienės, Irenos Markauskienės, Daivos Žitkevičienės, Jekaterinos Bieliauskienės, Faustos Kučinskienės vaikų koncertų.