DARŽELIO-MOKYKLOS „DAINORĖLIAI“ BENDRUOMENĖS IŠVYKA

DARŽELIO-MOKYKLOS „DAINORĖLIAI“ BENDRUOMENĖS IŠVYKA

Darželio-mokyklos direktorė Liucija mokytojų dienos proga pakvietė Dainorėlių bendruomenės narius pakeliauti po Lietuvą. Vienbalsiai buvo nuspręsta vykti link Baltijos jūros. Buvo aplankyta senoji Palangą, gražioji Kretinga ir net Japoniškas sodas. Visi džiaugėsi smagia ir naudinga kelione.




Ankstesni įrašai


Siekiant įgyvendinti 2021 metų „Dainorėlių“ ugdymo, „Smalsuolių pasaulio“ projekto tikslą  – saugios aplinkos kūrimo puoselėjimą, pirmos klasės mokiniai lankėsi Saugaus eismo mokykloje. Vaikai prisiminė ir įtvirtino saugaus eismo gatvėje taisykles, kurios taip būtinos pirmokams.

                                                            Tikėkite savo vaiku ir mylėkite jį tokį, koks yra, o ne tokį, koks jums patiktų.

SVARBIAUSI BRANDUMO MOKYKLAI KOMPONENTAI:

socialinis emocinis brandumas: savęs suvokimas ir savigarba; elementari savikontrolė, susivaldymas; gebėjimas gyventi greta kitų: bendravimas, bendradarbiavimas, atsakomybė

Turbūt dažnai susiduriame su problema, kad mūsų vaikai neklauso. Ši problema sena kaip pasaulis. Tad dalinamės gerąja patirtimi iš Vilniaus universiteto Vilniaus psichoterapijos studijos dr. Dalios Nasvytienės seminaro medžiaga. 

Kaip veikia programėlė KORONA STOP LT ?

Dėl informacijos apie sąskaitų už ugdymą gavimą elektroniniu paštu. Teikiame informaciją apie sąskaitų už ugdymą gavimą elektroniniu paštu.