Pranešimai

Patirtinis – praktinis seminaras „Gamta ir menas per vaiko širdį "RYTO RATUTO“

 

 

PROGRAMA

  1. 1.„Tyrinėjimai, bandymai, eksperimentai - raktas į stebuklingą pasaulio pažinimą“ – Dalia Butkienė, vyr. ikimokyklinio ugdymo mokytoja.
  2. 2. „Etnokultūros ir gamtos ratu“ - Rūta Vyšniauskienė, etnografė.                                                                
  3. 3. „Kūrybiškumo ugdymo strategijos ikimokyklinio-priešmokyklinio amžiaus vaikų ugdomojoje veikloje“ - Edita Rusakova-Šlepikienė, vyr.ikimokyklinio ugdymo mokytoja.                                                          
  4. 4.„Žemės globojama, saulės sušildyta“ - Liudvika Urbanovič, Dariana Taciak, vyr.ikimokyklinio ugdymo mokytojos.
  5. 5.„Metų laikai šokio improvizacijoje“ - Rasa Sviderskienė , choreografijos mokytoja-metodininkė.
  6. 6.Praktinė veikla, siekiant darnaus ir džiugaus vaiko augimo, naudojant muzikos terapijos elementus – veda mokytoja-metodininkė Saulutė Dirsienė ir vyr. mokytoja Fausta Kučinskienė.

 

 

 




Ankstesni įrašai


Balandžio 18 dieną šiuolaikinio šokio konkurse „Po pamokų“ mūsų mokiniai (mokytoja Rasa Sviderskienė) užėmė I vietą ir tapo konkurso nugalėtojais. Džiaugiamės ir didžiuojamės savo mokiniais.

Mūsų įstaigos meninio ugdymo pedagogės (Irena Markauskienė, Fausta Kučinskienė, Saulė Dirsienė, Aušra Simutienė, Daiva Žitkevičienė) drauge su savo mokiniais dalyvavo respublikiniame muzikos festivalyje „Skambėk, pavasarėli”. Džiaugiamės puikiu pedagogų ir jų ugdytinių pasirodymu.

Dalyvavome Vilniaus miesto 3-4 klasių mokinių diktanto konkurse „Diktanto meistras“. Mūsų 3 klasės mokinė Aurėja Vildaitė (mokytoja Renata Viržintienė) laimėjo III-ąją vietą. Šį konkursą organizuoja Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto departamento Švietimo skyrius ir Vilniaus miesto pradinių klasių mokytojų metodinis būrelis.  Konkurso metu siekiama ugdyti teisingo rašymo įgūdžius, domėjimąsi ir pasididžiavimą savo kalba.

 

„Pumpurėlių“ grupės auklėtoja Dariana Taciak drauge su vaikais pristato grupės knygą „Pumpurėlis – Žiema“. Knygoje prisimenamos ir aptariamos svarbios buvusių metų akimirkos: išvykos, šventės, pramogos. Knygoje gausu vaikų įspūdžių ir dialogų. Kviečiame susipažinti su puikia auklėtojos ir vaikų kurta knyga.  

Gražiausi sveikinimai Šventųjų Kalėdų ir Naujųjų metų proga mūsų bendruomenės nariams.