Aktualijos

PAVASARIS DAINORĖLIUOSE VELYKĖLĖS




Ankstesni įrašai


Atsižvelgdami į šiuo metu esančią sudėtingą epidemiologinę situaciją šalyje, viso darželio bendruomenė stengiasi dėl vaikų geros savijautos, bendravimo poreikio patenkinimo bei patyriminio džiaugsmo ir tuomet, kai jie negali būti kartu su savo draugais ir auklėtojomis grupėse, todėl siekdami užtikrinti kokybišką ugdymą namuose, parengėme Vaikų  ugdymo karantino metu namuose gaires, padėsiančias vaikui ugdytis ir nepamiršti darželio. Gairių infografike  nurodomi patarimai, kaip susikurti veiklos aplinką, palaikyti dienos ritmą, planuoti kūrybines veiklas, susidaryti dienos planą ir laikytis darbotvarkės, bendradarbiauti su pedagogais bei švietimo pagalbos specialistais. Šios gairės padės Jums ugdyti vaiką namuose siekiant bendrų ugdymo tikslų  su savo grupių pedagogais.

  Informuojame Jus, kad rudens atostogos pradinių klasių mokiniams skiriamos nekeičiant 2020/2021 m.m. ugdymo plano  t.y. nuo 2020 m. spalio 26 d. iki 2020 m. spalio 30 d. 
  Nuo 2020 m. lapkričio 3 d pamokos vyks kontaktiniu būdu. Mokiniai sugrįžta į mokyklą.
 

 

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos paruošė informaciją dėl COVID-19 prenvencijos ugdymo įstaigose.