Aktualijos

Informacija dėl Rugsėjo 1-osios šventės

Laba diena,

       Rugsėjo 1-ąją dieną 09.30 val. kviečiame atvykti į mokyklą  II, III ir IV klasės mokinius, o I-klasės mokinius ir jų tėvelius. Šventė vyks lauke,kurios trukmė 30 min. 

       Joje dalyvauja tik I-osios klasės mokinių tėveliai.

       Lietui lyjant mokytojos vaikų lauks klasėse 09.30.val. 

       Tėveliai vaikus palydi iki lauko durų.

       Rugsėjo 2d. pamokų pradžia 08.30 val. 

       Atvykimo į mokyklą neankstinti.

       Pertraukos skirtingu laiku.

       Tėvai (globėjai) į patalpas įeina tik išskirtiniais atvejais, iš anksto užsiregistravę ir suderinę savo atėjimo laiką bei privalo dėvėti apsaugines kaukes.

 

Labai visų laukiame:)




Ankstesni įrašai


Vilniaus darželio – mokyklos ,,Dainorėliai“ patikslintas preliminarus 2020 – 2021 mokslo metų  pirmos klasės mokinių sąrašas

       Norintiems paremti Vilniaus darželį – mokyklą ,,Dainorėliai“ skiriant 1.2% nuo gyventojų pajamų mokesčio, būsime nuoširdžiai dėkingi. Bet kokia parama yra labai vertinga.Dėkojame visiems, kurie pervesdami rėmimo mokestį teikia įstaigai visokeriopą pagalbą

Nuo šių metų gegužės 18 d. atnaujinama ugdymo įstaigų, vykdančių ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą, veikla.

Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro – valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo 2020-05-11 sprendimas Nr. V- 1116 „Dėl ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo organizavimo būtinų sąlygų“ čia: VESOC sprendimas 2020-05-11.

 

Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinavimo skyrius (toliau – Skyrius), atsižvelgdamas į Nacionalinės švietimo agentūros (toliau – NŠA) prašymą, informuoja mokesleivių tėvelius ir moksleivius apie atsakomybę už vaikų netinkamą elgesį internete. 

Nacionalinės švietimo agentūros Švietimo pagalbos departamento Psichologijos skyriaus specialistai parengė atmintinę mokiniams „Kaip tu gali padėti sau!"