Aktualijos

INFORMACIJA TĖVAMS IR MOKSLEIVIAMS APIE ATSAKOMYBĘ UŽ VAIKŲ NETINKAMĄ ELGESĮ INTERNETE

Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinavimo skyrius (toliau – Skyrius), atsižvelgdamas į Nacionalinės švietimo agentūros (toliau – NŠA) prašymą, informuoja mokesleivių tėvelius ir moksleivius apie atsakomybę už vaikų netinkamą elgesį internete. Būkime atsakingi internetinėje aerdvėje.




Ankstesni įrašai


Nacionalinės švietimo agentūros Švietimo pagalbos departamento Psichologijos skyriaus specialistai parengė atmintinę mokiniams „Kaip tu gali padėti sau!"

KOKS AŠ NORIU BŪTI COVID-19 KARANTINO METU

Informuojame, kad Švietimo ir mokslo ministerija (toliau - ŠMSM)  patvirtino, kad dėl viruso grėsmės, atsižvelgus į kitų šalių patirtį, nustatomos privalomos vaikų atostogos ir taip stabdomas ugdymo procesas š. m. kovo 13-27 d. Gavus pasirašytą ŠMSM įsakymą juo pasidalinsime.

Ruošiamasi  nuotolinio mokymosi proceso įgyvendinimui. Instrukcijas/rekomendacijas pateiksime artimiausiu metu. 

 

DĖL NAUJOJO KORONAVIRUSO (COVID-19) ATVEJO APIBRĖŽIMO ATNAUJINIMO

Atsižvelgiant į besikeičiančią naujojo koronoviruso (SARS-CoV-2) sukeliamos užkečiamosios ligos (COVID-19) epidemiologinę situaciją bei tarptautinių organizacijų gaires, teikiame atnaujintą šalių sąrašą, kurios priskiriamos rizikingoms teritorijoms: Kinija, Šiaurės Italija – (Lombardijos, Veneto, Pjemonto ir Emilijos-Romanijos regionai), taip pat Honkongas, Iranas, Japonija, Pietų Korėja ir Singapūras.

2020-02-12 Priimtas naujas Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimas dėl mokinių maitinimo organizavimo