Projektinė veikla

MOLIŪGŲ DIENA

Vilniaus darželio-mokyklos „Dainorėliai“ ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse spalio 29 dieną buvo minima moliūgų diena bei helovinas.

Siekdamos įgyvendinti darželio-mokyklos „Dainorėliai“ metinį tikslą – naratyvinio žaidimo metodo plėtojimą, ikimokyklinio ugdymo grupėse mokytojos kartu su vaikais organizavo įvairius vaidmeninius žaidimus. Naratyvinių žaidimų metu vaikai tobulino smulkiosios ir stambiosios motorikos įgūdžius, dėmesingumą, kūrybiškumą, o mokytojos, tėveliai sustiprino pasidalytąją lyderystę. Visose grupėse vaikai kartu su tėveliais buvo kviečiami puošti grupes savo dekoruotais moliūgais, kūrė menines kompozicijas, atliko eksperimentus. Dienos pabaigoje visi džiaugėsi ir dalijosi įspūdžiais su draugais, tėveliais. Moliūgų diena – tai viena iš projekto „Smalsuoliu pasaulis“ veiklų, kurios metu buvo įgyvendinami tikslai – saugios aplinkos kūrimas, gerinama tarpusavio komunikacija.

Nuoroda į „Saulutės“ grupės moliūgų dienos fotografijas: https://photos.app.goo.gl/RtmTNDqgsxohGKXm9




Ankstesni įrašai


Vilniaus darželio – mokyklos ,,Dainorėliai“ bendruomenė 2021 metais vykdo metinį projektą „Smalsuolių pasaulis“. Vienas iš projekto veiklų tikslų – gamtinis pažinimas, gamtinės medžiagos rinkimas ir jos kūrybingas naudojimas kuriant koliažus, mozaikas.

2021 m. spalio 1 dieną „Dainorėliai“ tradiciškai paminėjo Tarptautinę muzikos dieną.